Съвместим нов 18t Предпазител за HP 8000 5SI RS5-0751-000 10 бр в партията

Нов продукт

В наличност

12.87лв.

Добавяне към списъка с желания

Съвместим нов 18t Предпазител за HP 8000 5SI

RS5-0751-000

10 бр. в партията

Доставка:

Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането. Ако ние не сме в състояние да направят това, съобщението ще бъде изпратено на купувача.

Ние използваме по-долу услуги за доставка. Ако този, който предпочитате да използвате, не е наличен, когато правите поръчка, моля, свържете се с нас.

Въздушна поща стълб кита: нормално ще 30-60 дни, за да постави. Тя варира за различните страни. Проследяване на разположение само за някои страни, ние ще ви уведомим сайт за проследяване, ако му могат да се проследят

Epacket: само може да бъде изпратен в Съединените Щати. Обикновено доставката отнема около 10-15 дни. Може да се проследи в сайта на USPS

EMS: предлага се само за някои страни. Това обикновено отнема около 10-15 дни. Може да се проследи на сайта на EMS

Икономиката на DHL/FEdex: обикновено 7-10 работни дни. Може да се проследи в сайта на dhl или fedex

Fedex Express mai l: в САЩ и Канада 2-3 работни дни. В Европа 3-5 работни дни. В други страни, моля, свържете се с нас. Може да се проследи на сайта на fedex

Време за доставка, посочено по-горе, е в средата на времето, и понякога по изключение може да възникне по различни причини-митническа закъснение, лошо време на пиковия сезон. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от някаква помощ.

Плащане:

Ние приемаме alipay тук.

Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

Ние също приемаме Paypal T / T Western Union-ад се свържете с нас, за да получите допълнителна информация, ако предпочитате тези начини на плащане.

Условия:

Гаранция 30 дни. Купи с увереност.

Всички детайли гарантированности 30 дни ако не е посочено друго в описанието на деталя. Купувачът може да върне дефектните стоки за размяна или за връщане на парите

Ние предлагаме гаранция от 30 дни, купувачът може да върне неизползван продукт за възстановяване. Пощенски разходи не подлежат на връщане.

Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да се осигури най-добър продукт и най-доброто обслужване. В случай, че имате някакви проблеми със сделката, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателен резултат на експозиция или отваряне на сделка.

Международни купувачи: ввозная мито, данъци и митнически такси не са включени в цената на стоките или пощенски разходи. Тези разходи са задължение на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да разберете, че тези допълнителни разходи ще бъдат, преди да си купите части.

Само Сериозен Купувач. Моля, сложи заявление само в случай, ако сте съгласни с всички по-горе условия.

Етикети: мотор-редуктор c спирачка, втората предаване, комплект мотор-редуктор на главината на колелото, Евтин мотор, зъбни колела със спирачка, Високо качество на два кутия, Китай насочени мотор-хъб комплект доставчици.

Номер На Модела 8000
търговска марка Dusuny
Тип Друго
Тегло На Опаковката 0.2kg (0.44lb.)
Тип На Блока лот (10 бр./лот)
Размер На Опаковката 10cm x 18cm x 16cm (3.94in x 7.09in x 6.30in)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Съвместим нов 18t Предпазител за HP 8000 5SI RS5-0751-000 10 бр в партията

Съвместим нов 18t Предпазител за HP 8000 5SI RS5-0751-000 10 бр в партията

Свързани продукти

Сравняване