PB8-03 Безплатна доставка високо качество 100шт въздушно 3/8 " външна резба 8 мм Push In Quick Fittings T конектори

Нов продукт

В наличност

129.83лв.

Добавяне към списъка с желания

АКО НЯМА СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ, Е ПО ПОДРАЗБИРАНЕ КОСАТА CHINA POST AIR MALL. АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДРУГ БИЗНЕС-КУРИЕР, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С МАГАЗИН. СЕРВИЗНО ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ НА ПРЕВОЗВАЧА И ИЗКЛЮЧВА ПОЧИВНИТЕ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, ОСОБЕНО В СЕЗОНА НА ОТПУСКИТЕ.АКО НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ СВОЯТА ПРАТКА В РАМКИТЕ НА 45 ДНИ ОТ ДАТАТА НА НЕГОВОТО ИЗПРАЩАНЕ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. НИЕ ОТСЛЕДИМ ИЗПРАЩАНЕТО И ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО С ОТГОВОР. НАШАТА ЦЕЛ Е ЗАДОВОЛЯВАНЕ НУЖДИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ!

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ НА СТОКА EY. МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС WITHIH 24 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПРАТКАТА, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО P&P, ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА В СЛУЧАЙ, АКО ЕЛЕМЕНТ(И) Е В ПЪРВОНАЧАЛНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС, АКО СТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, МОЛЯ НЕ ФАЛЬСИФИЦИРУЙТЕ, ОСТАВЕТЕ 5 ЗВЕЗДИ ОБРАТНА ВРЪЗКА ЗА DRDER. АКО НЕ SAISFIED, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ ВСЯКА ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА ,НИЕ РАЗБИРАМЕ CONCEMS И ЧУВСТВАТА , КОИТО МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ, НИЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА РАЗРЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, PLIASE ДАЙТЕ НИ ШАНС, БЛАГОДАРЯ!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ,НИЕ ОБИКНОВЕНО СНИЖАЕМ ЦЕНА НА ФАКТУРАТА, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ДАНЪК, КАТО ПРАВИЛО, НА САЩ-ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ, НО ЗА НЯКОИ СТРАНИ ТОВА Е МАЛКО ТРУДНО, НАПРИМЕР В КАНАДА, АКО ИМА НЯКАКВА ТАКСА, СЪБИРАНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДАНЪКА, БЛАГОДАРЯ!

Етикети: толкай вътре, пневматични нажимные фитинги, натиснете върху фитинг, Евтини тласък отвътре, Висококачествени пневматични нажимные фитинги, Китай тласък за инсталиране доставчици.

Работна Среда
Температура на околната и течаща среда
Дърворезба външен диаметър
Номер На Модела ПБ8-03
Тип Фитинги
Материал
Конци
Нормалното работно налягане
Максимално работно налягане
Применимая корк
Размер на тръбни връзки
Опаковка
Тип На Блока лот (100 бр./лот)
Тегло На Опаковката 2.8kg (6.17lb.)
Размер На Опаковката 20cm x 25cm x 10cm (7.87in x 9.84in x 3.94in)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PB8-03 Безплатна доставка високо качество 100шт въздушно 3/8

PB8-03 Безплатна доставка високо качество 100шт въздушно 3/8 " външна резба 8 мм Push In Quick Fittings T конектори

Свързани продукти

Сравняване