Оригинален 12.1-инчов 4: 3 4-проводна резистивная тъчпад 4 pin dupont 2.54 разстояние 260 мм*200 мм сензорен екран, USB контролер комплект

Нов продукт

В наличност

54.70лв.

Добавяне към списъка с желания

Уважаеми клиенти: ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството. За това време . ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл .аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро. Нека да поддържаме връзка. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co., Оод панел сензорен екран технически паспорт

Интерфейс на свързване на газа на кабела:4-пинов

работна температура:-10~60 градуса по Целзий

Материал свързване:FFC

Прозрачност:≥82%

повърхностната якост:≥3H (молив)

Работна сила:≤80 г

Време на живот:един милион кликвания (кликнете върху 600 пъти на ден , Можете да използвате в продължение на пет години) оригиналът на 12,1-инчов 4: 3 4-проводна резистивная тъчпад 4 pin dupont 2.54 разстояние 260 мм*200 мм сензорен екран, USB контролер комплект

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Гаранция И Поддръжка На:

Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Етикети: сензорен екран, сензорен екран 4, сензорен екран е чувствителен на допир екран, Евтин сензорен екран, Висококачествен сензорен екран 4, Китай сензорен екран чувствителен на допир доставчици.

Тип сензорен екран
Свързващ Материал FFC
Съвместим Марка Докосване
Работна Температура -10℃~60℃
Срок на доставка 1-3 Ден
Номер На Модела 12,1 инча 260мм*200мм с набор от регулатора УСБ
Цвят Сензорен екран, докосване с набор от УСБ
повърхностната якост По-голям или равен на 3H (молив)
Устройство за сдвояване лента 4 pin / 4 тел
Външен размер 260мм*200мм
Работейки сила По-малко или равно на 80g
Екран ≥5"
време на живот Един милион кликвания
търговска марка скайларпу
Прозрачност По-голямо или равно 82%
Размер На Опаковката 30cm x 25cm x 6cm (11.81in x 9.84in x 2.36in)
Тип На Блока парче
Тегло На Опаковката 0.7kg (1.54lb.)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Оригинален 12.1-инчов 4: 3 4-проводна резистивная тъчпад 4 pin dupont 2.54 разстояние 260 мм*200 мм сензорен екран, USB контролер комплект

Оригинален 12.1-инчов 4: 3 4-проводна резистивная тъчпад 4 pin dupont 2.54 разстояние 260 мм*200 мм сензорен екран, USB контролер комплект

Свързани продукти

Сравняване