За микрочип DSPIC MCLV (BLDC, PMSM) Foc sine wave brushless motor development board

Нов продукт

В наличност

255.61лв.

Добавяне към списъка с желания

За: дъска на водача на мотора на микрочип безщеточная

1. DSPIC33FJ64MC204 се използва като основна единица за управление на

2. Използвайте IRF540 и IR2136 за изпълнение на трифазен пълно с мостовия

3, oled0. 96 LCD интерфейс

4. сериен порт и интерфейс сваляне

5. интерфейс на хол и энкодера

6, фазное напрежение, напрежение на гуми, откриване на ток (трифазно съпротива), общ ток

7, 5 ключа (удобно взаимодействие човек-машина интерфейс)

8 линия на терминала, отстраняване на грешки, смяна на по-удобни

С предохранителем процеса на отстраняване на грешки е много важно в процеса на отстраняване на грешки на двигателя, по-добра защита на устройства за безопасност, предотвратяване на щети.

10. 0LED0. 98, най-доброто взаимодействие на човека с компютъра, без измерване на сигнала

Помощни материали: Двигател 24, такса развитие, такса за разработка на източника на захранване на програмата за сравнение: микрочип AN1078Sensorless Field Oriented Control of PMSMAnd AN1292 with PLL estimation and weak magnetic technology (FW) of permanent Magnetic синхронни motor (all-digital fuzzy) sensorless field-oriented Control (FOC) от същия вход, чета по-напреднали технологии. Тези процедури са оптимизирани, (някакъв съвет за развитие е клонированной версия на официалния съвет за развитие, дори не е принципна схема съвет за развитие, не се предава чрез оптимизиране на управлението на процесите, и аз не знам на този аспект на технологии, техническа поддръжка е насрочена позиция, моля, купувайте внимателно!) Откритост технология на микрочип по-горе, описание на документа по-подробно, за по-задълбочено проучване на двигателното устройство, можете да научите по-задълбочени технически, повече програми се разработват в едно, следете за актуализации.

Помощни материали:

1. ръководство за хардуера такса за разработка (за начинаещи е по-добре да проучи тази такса развитие и програма)

2. ръководство за софтуера на Съвета за разработването на

3. Инструкции за отстраняване на грешки, включително въвеждането на програми, инструкции за процеса на отстраняване на грешки, параметри, необходими за промяна на двигателя, моделиране и симулации.

Съвет за развитие на персонален развитие, софтуер също е персонална подготовка, предоставяне на техническа подкрепа, но често онлайн!

Като технически работник, неприязън към някои колеги от Съвета за развитие в действителност независимо от личната почтеност, кражба на чужда програма като вашата, която не е имала никакъв резултат за нас, за да направи технологията, която трябва да се приеме или да презират? Собственици на магазини Taobao, които искат да крадат и крадат програми и продукти, моля, направете една кука, в противен случай те винаги ще гледат с пренебрежение.

(специален PS: TANKOR и LD electric controlPlease уважаван работата на други хора)

** значението на: поръчайте съвет за развитие, за да се насладите на безплатна услуга надграждане, а не редовно актуализиране на програмата. Не крадат и шаньчжайским на производителите да направят.

DMCI на микрочип-това е много добър инструмент за отстраняване на грешки, показване на данни в реално време, прави графики, изтегляне и промяна на данни, както и отстраняване на грешки добри инструменти

Етикети: бяла дъска и Дъска за гладене, разработване на съвета на директорите, на борда на електрически двигател, Евтина дъска за Гладене, Висококачествена разработване на борда, Китай дъска за мотор доставчици.

Името На Цвета Зелени
Тип Елемент FM-предаватели
търговска марка MLLSE
Напрежение 5V
Тип На Блока парче
Размер На Опаковката 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Тегло На Опаковката 1.0kg (2.20lb.)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

За микрочип DSPIC MCLV (BLDC, PMSM) Foc sine wave brushless motor development board

За микрочип DSPIC MCLV (BLDC, PMSM) Foc sine wave brushless motor development board

Свързани продукти

Сравняване