Безплатна доставка високо качество 500шт 6 мм до 1/8" пневматични съединители мъжки директни фитинги one-touch BSPT PC6-01

Нов продукт

В наличност

161.94лв.

Добавяне към списъка с желания

АКО НЯМА СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ, Е ПО ПОДРАЗБИРАНЕ КОСАТА КИТАЙ СЪОБЩЕНИЕ AIR MALL. АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДРУГ БИЗНЕС-КУРИЕР, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С МАГАЗИН. ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ Е НАЛИЧЕН CARRER И ИЗКЛЮЧВА ПОЧИВНИТЕ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ВАРИРА, ОСОБЕНО ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ.АКО НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ ВАШИЯТ ТОВАР Е В РАМКИТЕ НА 45 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ИЗПРАЩАНЕ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. НИЕ ЩЕ СЛЕДИТЕ СПЕДИЦИЯ И ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО С ОТГОВОР. НАШАТА ЦЕЛ Е ЗАДОВОЛЯВАНЕ НУЖДИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ!

ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ НА 100% ВЪРХУ ПРЕДМЕТА НА EY. МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС WITHIH СЛЕД 24 ЧАСА, СЛЕД КАТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПАРЦЕЛЛУ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ INCLUDINGS P&P ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН В СЛУЧАЙ ДЕТАЙЛ(И) В ТЯХНОТО ПЪРВОНАЧАЛНО СЪСТОЯНИЕ.

УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС, АКО СТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, МОЛЯ НЕ ПОДДЕЛЫВАЙТЕ ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР 5 ЗВЕЗДИ ЗА DRDER. АКО НЕ SAISFIED, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ВСЕКИ ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ИЗЛАГАНЕ ,НИЕ РАЗБИРАМЕ CONCEMS И УСЕЩАНЕТО ВИЕ МОЖЕ ДА ИМАТЕ , НИЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ НАЙ-ДОБРОТО НИ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА ВЪПРОСИ, PLIASE ДАЙТЕ НИ ШАНС И ДА СТЕ!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ, НИЕ ОБИКНОВЕНО НАМАЛЯВАМЕ ЦЕНАТА НА ФАКТУРА, ИЗДАДЕНА ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ДАНЪЦИ, НОРМАЛНО, САЩ, НЯМА ПРОБЛЕМ, НО ЗА НЯКОИ СТРАНИ, МАЛКО Е ТРУДНО, КАТО КАНАДА, АКО НЯКАКЪВ ДАНЪК ПОРУЧЕННЫЙ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,СЛЕД КОЕТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ЗА ДАНЪК, БЛАГОДАРЯ!

Етикети: тест connector, конектор bnc, съединител ip68, Евтини тестване конектори, Висококачествен конектор bnc, Китай конектор ip68 доставчици.

Номер На Модела ПК6-01
Температура на околната и течаща среда
Дърворезба външен диаметър
Работна Среда
Применимая корк
Тип Фитинги
Опаковка
Конци
Материал
Размер на тръбни връзки
Нормалната работа на налягането
Максимално работно налягане
Размер На Опаковката 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Тип На Блока лот (500 броя/лот)
Тегло На Опаковката 3.0kg (6.61lb.)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безплатна доставка високо качество 500шт 6 мм до 1/8

Безплатна доставка високо качество 500шт 6 мм до 1/8" пневматични съединители мъжки директни фитинги one-touch BSPT PC6-01

Свързани продукти

Сравняване